Suger fet pung

Moahahaha och jag är fortfarande inte frisk, suger fet pung rent ut sagt men bättre har jag blivit i alla fall så det är ju alltid något! Ikväll så blir det lite grillning och ha det trevligt hos Henke och Anna så det känns bra att det kommer vara lungt! Innan vi åker dit så ska jag inte göra ett smack, vila och sen så är det en förvandling av mig själv till en någe piggare Sofie, hoppas man lyckas men för det mesta så brukar det hjälpa enormt mycket med en dusch och alvedon vid sånna här tillfällen man är sjuk. Hoppas verkligen man pallar med en kväll borta bara. Ja annars har det inte hänt så mycket.

Den lille i min mage har haft grejer för sig därinne i min mage, undra vad han/hon gör igentligen för man kan se hur magen gungar och skumpar upp och ner när bebisen är igång med något, det ser lite coolt ut att se sin mage flytta sig hit och dit! Det är roligt att busa tillbaka till bebisen, man petar på magen eller något sådant och då reagerar faktiskt den lille och sparkar, hehe så roligt så  =)

Nä nu så ska jag fundera ut lite kläder man ska ha på sig och så ett besök till duschen är välbehövligt. Sen när man avklarat det så ska jag läsa, ska börja på en ny bok, Låt den rätta komma in men det finns en film oxå och den skulle jag vilja se så frågan är om det är så smart att både läsa boken och se filmen för det är ju ofta filmerna inte får med allt som står i böckerna.

Jag får passa på och önska er alla gott nytt år och hoppas ni får det trevligt ikväll vad ni nu en ska hitta på och göra för något  =0)

MB

Sitter och väntar på Martin att han ska komma hem och göra mat åt mig  =0)

100 dagar

Hehe nu så har man 100 dagar kvar till förlossning, det är ju inte säkert bebisen kommer just på det datumet som vi fick men lite coolt är det att idag är det 100 dagar kvar  =)

Kanske en bättring

Jag tror nog att skiten håller på och vänder sig nu, jag har ingen feber och jag slapp skiten med ont i bröstet och andningsproblem hela dagen igår och jag sov hela natten som var nu. Nu snorar man mest och nyser men det kan jag helt klart ta i stället för det andra. Så det finns en ljusning inför i morgon i alla fall, ska ta det skit lungt hela dagen med idag med och inte göra något alls, vila och läsa är nog det som jag kommer ägna mg åt mestadels.


Luftrörskatarr

Suck jag har då gått och haft oturen att åka på Luftrörskatarr, Så iförrgår och igår kväll var man tvungen att åka tll akuten och få hjälp med att kunna andas normalt och feber har man oxå. Jag har så satans ont i ryggen och det gör så innehelvetes ont att ligga ner, ingen bra kombination när man inget hellre vill än att ligga ner och vila! Och ingen direkt medecin finns att skriva ut heller för det här tar kroppen hand om själv, drygt, drygt. Jag slår vad om att man får sitta hemma på nyårsafton och vara sjuk  =(

Ja sen man kom hem så har man mest hålls sig hemma och tagit det väldigt lungt. I Lördags så vart det film här och filmerna var väl ok. I Söndags så åkte vi till Valbo och lämnade tillbaka min dvd som jag fick av Martin i julklapp, han skulle beställa en från nätet som förhoppningsvis är bättre. När vi kom till Valbo så satte jag mig på en bänk medans dom andra sprag runt och kollade kläder, jag pallade helt enkelt inte att röra mig i onödan. Så när man kom hem så vart det bara lungt, sov mestadels av tiden. I natt har jag inte kunnat sova alls, natten har varit ett rent ut sagt helvete. Hoppas verkligen att man kan få lite sömn den kommande natten!

Seg och bläig!

Ursch vilken dag, idag har jag tillbringat min tid i sängen, har turats om att typ sova och läsa min spännande bok som jag håller på och läser. Man känner sig skapligt trött jag håller nog på och åker på en sån där härlig och världelös förskylning. Om ett litet tag så dyker Andreé och Len över och då blir det lite film. Dom har hyrt Lady In The Water och så ska vi se en annan film som heter The Abandoned. Hoppas dom är bra!!

I morgon så kanske man ska upp till Valbo och lämna tillbaka min dvd som jag fick av Martin i julklapp, den sög så då blir det väl att flumma runt och kolla efter någon annan dvd. Sen så senare om jag orkar så kanske man ska över till Mia på en fika.

Tjingeling gott folk

Tillbaka hemma då =)

Sådär ja nu så har man kommit hem och kommit någelunda tillrätta med tvätt och grejer och igår så fick man äta julmat hos Marianne, satans gott var det. Vi har haft det bra och det har varit nogelunda bra väder och så har man gjort lite utflyckter. Hotellet var jätte stort och dom hade väldigt bra service så det hotellet kan jag rekomndera andra att åka till. Det kändes lite skumt att vara borta över julafton men det gick det med men jag tvivlar på att jag kommer göra om det igen. Det känns lite roligt nu har man varit i 4 olika länder och tre år i rad har vi åkt en gång om året men det här året vart det 2 gånger, hehe skönt att man har fått chansen att komma ut lite innan man ska få barn! Ang barn igår gick jag in i vecka 25 så här går det undan måtro  =)

Ikväll blir det lite film med Andreé och Marlene hemma hos mig, Jag bjöd in mig själv och så vart det som så att vi skulle vara hos mig. Ska bli roligt att träffa lite polare igen  =)

Nä nu ska jag göra ett försök att få lite sömn, tjingeling så länge!

Bye

Tjingeling Sofie har

Tjoho pa er hoppas allt ar bra med er  =)
snart sa har man varit har i en vecka, det jag har gjort ar att sola, bada, fatt massage, varit pa en utflyckt; kollat runt lite i Agadir och druckit goda alkoholfriadrinkar. Jag har skickat kort till er sa forhoppningsvis borde ni ha dom snart. Jag far passa pa och onska er en god jul i morgon, hoppas julmaten smakar gott. Jag ska njuta av den nar jag kommer hem pa juldagen. Na nu ska jag ut i solen igen och bada och njuta av solvadret, moahahahaha  =)

Nu ar jag i vecka 24 och magen har vuxit en hel del, pa Fredag gar jag in i vecka 25  =)

p.s jag har foljt era bloggar, ifall ni vill veta  =)

Kram pa er vannerna

Morr

Å herregud så pigg jag är!. Mutter och morr... jag har sovit som en kratta och det var inte många timmars sömn jag fick  =(
Och den lille har varit pigg som bara den och sparkat sin stackars mamma som försökte sova men nej då det gick inge vidare. Nu ska jag in i duschen och förvandla mig till en förhoppningsvis lite piggare Sofie.

Nervös

Oj oj oj nu så börjar det kännas i magen att man ska iväg i natt! Mamma och dom skulle åka halv fem från dom och sen så kommer dom o plockar upp mig. Det ska bli riktigt skönt att komma iväg det ända som känns riktigt tråkit är att inte träffa Martin och fira jul med han men men en vecka går fort och jag får passa på att njuta av den här semestern för sen i vår så kommer ju barnet och då kommer man ha fullt upp. Jag kommer hem på juldagen och landar planet som det ska och inte är försenat så då är jag tillbaka i på arlanda 19.50 den 25/12-08. Jag kommer att ha med mobilen, det skulle kännas så tomt utan den! Jag kommer nog att kika in här lite då och då o skriva vad jag har för mig och så msn förstås!

Jaha vad har jag gjort i dag då, inte så mycket vill jag säga. Jag var bort en sväng till Marianne och tog en kaffe, har handlat lite, lagat mat, städat åt mina ögonstenar och så ska jag lite senare gå igenom resväskan igen o kolla om jag fått med allt och sjävlklart det som står på prio ett är att umgås med killen min!

På Fredag går jag in i vecka 24...mysigt  =)

En tråkig sak som hänt, min Gnesta-Kalle har somnat in men det var väntat för han vart 2 år och 2 Månader gammal min lilla kolbit!!



Bye bye bye


Tuuungt

Fy fan så trött jag är, har ont i huvudet coh resten av kroppen känns som andra världskriget. Igår så vart man kvar i Tierp och sprang runt och shoppade, kom hem och var hemma ett par timmar sen så åkte jag och Andreé till Mia och kollade på film, filmen sög så det stod härligt till. Idag så har man varit en sväng till Tierp och besökt sjukgymnasten sen så har man städat, julpyntat och packat... ja det har tagit hela dagen och det är väl därför det känns i kroppen. I morgon ska jag ta det lungt det ända jag ska göra är att städa åt mina djur men sen så får det vara nog med grejandet. Min lärare ringde idag och meddelade att jag klarat alla mina kurser med galans.. känns skit skönt efter all denna tid jag lagt ner på skolan och dessa uppgifter.

Städar Sofie

Ännu en dag har gått och jag har fått massor med saker gjort, skit bra helt enkelt, nu är det bara resten kvar! Det som jag har roat mig med idag är en promenad till Marianne och där vart det kaffe, satt upp utebelysningen, total rengjort spisen och ugnen, gjort ren spisfläckten, tvättat och börjat julstäda. I morgon så har man tre timmars lektion och efter att jag slutat så ska jag stanna kvar i Tierp och springa runt i lite affärer. Sen så ska man hem och fortsätta med allt stök och lite senare än då på kvällen så blir det film hos mig, trevligt, trevligt! Nä nu är det sängen som gäller, ska bli skönt att krypa till kojs. Hoppas man kan sova åtminstonde en del av natten. Ha det så gött allesammans!


Bye


Kläder

Tjingeling! Igår vart vi borta precis hela dagen men nu så har jag skaffat mig en ny jacka, vinterskor, nya regnbyxor, 2 st tunikor, nya pyjamas byxor, underkläder och en tunika/klänning. Jag hittade tyvärr inte på några byxor och leggins men det känns bra ändå att man hittade på så mycket för en gångs skull! Så det är väl det som hände igår. På kvällen vart det lite teve tittande på någon film med Adam Sandler, filmen hette Spanglish och var tottalt världelös!

Idag så ska vi förhoppningvis fixa julgran, tvätta, fixa det här med julkort, sätta upp utebelysning, det är det vi förhoppningsvis ska göra idag vad jag vet nu än så länge. En spännande dag att se fram i mot med andra ord  =)

Stan

Tjollahopp om ett litet tag så åker vi iväg till Uppsala eller om nu det blir Gävle, det lär visa sig.


En Fredag kväll i Sofies liv!

Tjoho på er ikväll så blir det idol tittande med Mia och Fia, ja annars idag har man varit ledig och då har jag passat på att julpynta och sätta upp lite gardiner, snart så åker man utomlands så då tänkte jag göra det mesta ang julen och doningar nu i helgen så blir det någelunda lungt dagarna innan jag åker! Gissa vad i dag så går jag in i vecka 23, helhärligt men så fort veckorna rusar iväg. Det är helt otroligt när man tänker efter. Så nu har man klarat av 57% av gravidteten  =) Nä nu ska jag kila iväg och göra mig klar för snart bär det av mot Tierp...  =)


Bye

Jaha så kan det vara!

Hormonerna är på topp, eller nej det är dom verkligen inte, att vara gravid och ha hormon rubbning är tio tusen hundratrettio gånger värre än normalt! Blä är vad jag har och säga om saken. Jaha vad har jag gjort idag då jo jag har ätit mat, bytt gardiner, pyssslat med att få iordning en del saker som ska skickas till försäkringskassan, beställt gardiner. Nä man kanske ska försöka muntra upp mig med nått men vad skulle det vara, man kan ju alltid plugga för det är ju väldans roligt.




Bye

Lunch och lite funderingar

Yes nu så har man lunch ett litet tag till, sen så kör vi igång igen! Vi har precis haft lite besök av en tjej som gick i våran klass men som var tvungen att sluta för hon skulle ha barn och nu kom hon och hälsade på med den lilla, så nu fick man ännu mera sug efter vårat mirakel i min mage! Just nu, är det lungt men för en liten stund sedan så var det livat och en massa sparkar! Från de ena till det andra undra vad man ska hitta på och göra i helgen, det är väl lite tal om att åka till stan och shoppa lite på Lördag med Martin, annars vet jag inte vad som händer. Det blir säkert lite lucia fika och så kanske det blir nått med kompisarna, bowling, film, bio. Ja vi får se vad som händer helt enkelt. En sak vet jag jag måste handla kläder så mycket vet jag och så måste jag börja planera lite vad jag ska ha med mig när vi åker nästa vecka. Nä nu ska jag ha lektion igen så tjingeling så länge   =)

Yeees

Aha det vart inge studiobeök på eftermiddagen men vi skulle ändå gå några timmar längre än vad vi normalt skulle göra så då är man ledig i morgon, yippi  =)

Sova??

Jag blir så less på det här att ha svårt att sova, det är drygt! Idag så har man skola längre än vanligt, vi ska ha heldag... tyvärr! Vi ska på ett studiobesök här i Månkarbo alldeles precis vid macken på nått ställe som heter Idavallen. Man har ju nära hem i alla fall! nä nu ska jag kolla på days.


Bye

Om en vecka så åker vi!!



Hotellet i Marocko


Jag är duktig =)

Idag så har man haft tre timmars lektion, mindre roligt! Sen jag kom hem så har jag ätit mat,, pluggat och ska snart bege mig ut på min vanliga dagliga rutt... skönt att komma ut en stund och promenera, ja annars blir det väldigt lungt ska komma isäng skapligt ikväll, kanske blir lite teve tittande och nån kvällsfika och jag får inte glömma djuren, ska ner till dom och pyssla lite där  =)




Zidde

En go Zidde i sitt bättre jag!

Här har vi Zidde i sitt bättre jag!







Och här har vi honom när han har lessnat och inte är i sitt bättre jag  =)







Här har vi honom efter en ansträngd dag  =0)

Seeg så det står härligt till!

Vilken dag det har varit idag, skönt att dagen är över och en ny har börjat. Man kan se det såhär glöm dina problem idag för i morgon kommer nya! Suck jag håller på och blir sjuk, känner mig konstig i halsen och har sånna där typiska förskylningstecken, mindre roligt med andra ord!

Vecka 22+3

Här är jag i vecka 22+3

Måndag kväll

Halloj igen!!
Nu så har man hunnit med och träffa Miriam så här på kvällskvisten och innan bussen gick hem så var man in på Lidl o där träffade jag på Marlene, den människan hade mycket i tankarna för hon såg ut som ett frågetecken när hon tittade på mig efter att jag sagt hej, det tog ett tag innan hon kopplade vem jag var... då är man verkligen inne i djupa tankar!!  sen så när bussen kommit till Månkarbo så  hoppade jag av  bussen tidigare och gick hem till Sanna och kollade på film... det är kortfattat vad jag har pysslat med ikväll  =) Nu ska jag se in i john blunds värld...!!

Helgen

I Fredags så vart det film med Len och Andreé, vi åt kina mat och kollade på film, helt otroligt så var båda filmerna riktigt bra!! I Lördags så åkte jag hem till Mia och vi beställde hem kina mat sen så vart det bowling, I Söndags så var det lungt hela dagen... det vart en timmes promenad med Martin, lite pluggande, bjöd Marianne på hemmalagad köttfärslimpa och så vart det kaffe efter maten. På kvällen gjorde Martin och jag iordning chokladpudding med bananer och grädde och kollade på film... sen så vart det lite telefon babblande och efter det så gick jag och lag mig!!


Bye


Fredag

Hej på er, nu så har man gått och skaffat sig en blogg då... tänkte inte göra det men så vart man lite sugen...Ikväll så blir det film hos mig och vi ska äta lite kina mat! Att jag inte kan låta bli att föreslå det!!
Suck inatt får man sova själv för killen min han är på kryssning  =( men så slog det mig att då har jag hela sängen för mig själv så då kan jag vräka ut mig!


En rolig sak som jag kan nämna är att idag går jag in i vecka 22, det sparkas för fullt i min mage och det känns helt enkelt helt underbart!!!!





RSS 2.0