lyckans ros

I förrgår så var jag, Molly, Sandra och Sandras syster till Valbo, var jätte trevligt och jag hittade på ett par skor till mig och kläder åt Molly. I går var jag, Molly  och Andrée till Valbo en sväng det var trevligt det med. Idag så blir det nog filmkväll här med Andrée och Marlene, hoppas hon kan slita sig från sitt ett tag och vara social med kompisarna sina. På Lördag ska Martin och jag på mingel sen så blir det nog grillning och spel så medans Martin lirar så hittar jag på nått annat eller om jag slår på stort och är med för en gångs skull. Ja annars så har man hunnit med och fixa i trädgården, det är riktigt skoj att se roserna jag satte lite tidigare i år ha växt till sig bra och det har kommit blommor på dem.. alltid lika roligt när man lyckas få dom att överleva, med tanke på att när jag satte dom var det ju rena rama torkan i flera veckor efter!!



Tjingeling

Film med Andrée gossen

Andrée var över ikväll och vi såg en grymt bra film, Definitely Maybe heter den. Har ni inte sett den så gör det för den var riktigt bra! Idag så har jag typ inte gjort ett skit och det var riktigt skönt det med att bara va och inte göra nått speciellt. Nu så ska jag göra mig i ordning för natten och lägga mig om en stund, hoppas man kan sova gott och få lite sovmorgon i morgon!!!  =)



Tjingeling

23.05

23.05 ikväll så är Molly född för 4 Månader sedan, så sjukt fort tiden går men det har varit 4 underbara månader och jag är så glad att jag födde oss en vacker frisk flicka  =) Allt rullar på bra med lill tösen, hon äter riktigt bra och växer på sig som hon ska. Jag har haft den stora oturen att åka på halsfluss så jag var sjuk på min födelsedag och så vart min fest inställd men jag tänkte ta grillningen när jag är frisk igen och har ätit klart min medicin kur. Den här veckan som kommer jobbar Martin eftermiddag, Jag har inget planerat men jag måste ta mig in till stan någon dag och införskaffa present åt Martin som fyller år snart, svårt att komma på nått bara, blir svårare för varje år som går.






Mitt lilla hjärta, mitt allt, hon som betyder mest i hela världen  =)

Tillbaka

Oj, oj, oj så det var länge sen jag skrev nu, jag har ett himla intressant liv att jag aldrig hinner sitta här och blogga. Dagarna är sig lika.. Varken något nytt eller annorlunda!! Det som är på gång nu är firandet av Andrée och min och Marlenes överaskning åt honom. Hahaha ska bli skoj  =) Nu så har jag fått hem mitt bälte från Twins och tack och lov så känner jag väldigt bra hur mina muskler jobbar, en glad överaskning med andra ord! Idag så ska jag göra hemmagjord pytti panna, här om dagen gjorde jag lasange och igår gjorde jag potatisgratäng. Jag är huslig jag! Nä nu ska jag kolla på days  =)



Tjingeling

En toppen dag med familjen i solskenet och utflykt =)

Nu så har vi haft dop för våran älskling, det var hur trevligt som helst och vi är helnöjda med alla trevliga människor som kom och delade den här stora dagen med oss. Ett jätte stort tack för alla presenter, städhjälp, allt annat fix och allra minst att ni kom  =) Om ni har knäppt kort så maila gärna dom till mig, vi ska göra iordning ett dopalbum till Molly!. Efter dopet så bar det hem till oss och min min faster och familj kom över och det vart grillning och en massa prat om den gammla goda tiden. Massa skratt och super trevligt sällskap, det kan ju inte bli bättre. Som sagt Martin och jag är jätte nöjda med vår dag som vi hade för våran Molly. Hon har nu blivit tre månader och hon växer så det knakar, hon har nu lite dubbelhakor och är så där härligt bebis knubbig och allt är som det ska med henne. En frisk och livsglad liten tjej som är redo att utforska världen och se vad den har och erbjuda henne, är så lycklig att jag har haft den stora turen och bli mamma till just våran Molly som nu råkar vara den allra finaste i våra ögon! Ja annars då vad händer i Sofie liv, jag har umgåtts med mina vänner, fikat en hel del, donat med hushåll och lite annat smått och gott. Det var allt för den här gången. Nu ska jag kolla in vad kylskåpet har att erbjuda och sen så kanske vi ska kolla på film och äta gott gott  =)




Mammas ögonsten Mollyn

RSS 2.0