Flummdag i Sofies liv =)

Nu så är man mätt och belåten, vi vart bjudna på fläskfile, svamp stuvning och potatis hemma hos Marianne och så vart det kaffe med på maten!! Annars idag så har det inte hänt så mycket vi var bort till Marianne på förmiddagen och hjälpte dom att bära in pellets, jag vart kvar hemma men Martin kom och hämtade upp mg när dom var klara och så vart det lite kaffe där. Ja annars så har jag småstädat, vilat och flummat. jag ska sätta mig med pusslet en sväng sen så blir det film med Martin.



Tjingeling

Gömska, bennys, film och nått mera!!

Var som sagt över till Miriam på förmiddagen sen så hade vi en timmes lektion och efter det så var det lite tid över så då knata jag över till Marlene när hon jobbade, när jag skulle gå till bussen så kom jag på efter att jag gått en liten bit att jag hade glömt min väska där så då var det bara och vända så då hann jag inte med bussen hem. Martin kom och hämtade mig, när vi ändå var i tierp båda två så passade vi på att handla lite och så vart det en kebab med bröd på bennys. Om en liten stund så ska jag bege mig bort till Sanna och vi ska kolla på nån ny rulle hon hade hemma, vi ska se Nanny McPhee. det har blivit en del film på sistonde, igår så kom Marlene och Andreé över och vi glodde på två rullar, helt klart sevärda var dom  =)


Tjingeling


Senil

Haha vi började ju 14.30 idag kom jag ju på, tur att man kom på det!!


=)

Idag så går jag in i vecka 30, så nu är det 10 veckor kvar till beräknad förlossning sen så vet man ju aldrig bebisen kan ju komma före eller efter beräknat datum. Om ca en timme så ska jag bege mig mot Tierp, ska in en snabbis på apoteket och sen så ska man upp till skolan och ha lektion. Det ändå som är så drygt med Mats lektioner är att dom är så långa det blir jobbigt att sitta stil och min rygg värker men det är ju inte så konstigt eftersom jag har fått en rejäl bula ifram nu. Ikväll så har jag ingen aning om vad som händer, Martin ska iväg på sin gympa med polarna ett par timmar så jag får se vad som händer!



Tjingeling

Jag är så SUR

En lugn dag har det varit idag, humöret har gått upp och ner, mutter mutter men det vänder snbbt igen, jag kan inte bestämma mig för om jag ska vara sur eller glad... jobbigt läge! Hur som helst så måste det vara urdrygt för dom som umgås med mig och allra minst Martin måste tycka det suger hehe  =) Idag så hade Martin med sig spjälsängen och alla tillbehör, så mycket för pengarna, det var helt klart värt det! Nu fattas det bara skötbord sen så har vi det mest viktiga, ja lite kläder till skulle inte skada men det hinns med.


Ha det så gott  =)


Överraskad

Det kan man säga att jag vart idag, jag trodde det skulle bli middag hos Annelie och sen ev bio men där gick jag på en nit, en trevlig nit tycker jag. Marlene, Andreé, Bika och Annelie hade ordnat en överrasknings babyhippa åt mig. Dom hade gjort smörgåstårta, blåst upp en massa ballonger och köpt presenter, jag fick bebiskläder och så en go liten nalle, nattlampa, dom hade även köpt findricka och så hade dom gjort iordning en skål med lappar, jag skulle ta två lappar och på dom hade dom skrivit olika namn och dom namn jag fick så skulle mitt barn ha som mellanamn. Jag fick namnen Sveja och Pelle. Men jag kommer inte att döpa mitt barn till nått av dom namnen!  =). En annan rolig sak dom hade gjort var en teckning med en  bebis och så hade dom gjort en napp. Grejen var att jag skulle ha förbindna ögon och sätta nappen rätt på teckningen med bebisen... jag tycker faktiskt att jag lyckade riktigt bra. Jag filmade de andra när dom gjorde det  =) Det var verkligen fint gjort av dom, tusen tack!!  =) Sen så när jag skulle åka hem så skulle jag ha med mig alla dessa 99 stycken ballonger, en hade gått sönder så annars skulle det ha varit 100 stycken men som sagt dom skulle jag ha med mig hem hade dom bestämt. Så till slut så hade vi lyckats få in alla dessa ballonger i Andreés bil. Vi släppte av Marlene hemma och så åkte Andreé och jag vidare vi stannade till på affären och handlade gott gott sen så hyrde vi fim och åkte hem till mig. Nu så har Andreé precis åkt och jag blir uppe ett tag till sen så är det sängen som gäller. Jag är jätte trött, sov halv dant inatt som var! Ja annars idag har jag varit till banken och sen så var jag till Miriam en sväng innan jag gick till Annelie. Så har min dag sett ut idag  =)



Bika och Annelies present, nattlampan fick jag oxå av Bika och Annelie!


Marlenes och Andreés present




































Jag vill gärna ha de bilder som ni andra knäppte, maila över dom till mig eller lägg upp dom här. Är det nån som vet hur man lägger upp filmklipp som man tagit själv, jag filmade när vi lekte med teckningen  =)

Kaninparty

Wow nu så har jag kaninparty här hemma, nejdå jag lyssnar på den låten men undra om man ska ha ett sånt party någon gång, då ska jag vara utklädd till en rosa kanin som han i sällskapsresan  =)

Umgås, pussel och glömska!

Nu så är man mätt och belåten, vi åt potatisgratäng med kassler och så hade jag gjort iordning sallad.. mums mums var det. Annars idag så har det varit väldans lungt, den mesta tiden går åt till att bygga pussel, älskar att bygga pussel!! Ikväll vet jag inte vad som händer men det blir säkert lungt i vanlig ordning. Ska flumma här framför datorn, bygga pussel, kolla på teve, kanske babbla i telefonen. I morgon så ska jag hem till Annelie och jag och några till ska ha en sån där umgås dag, Vi ska äta mat ihop men sen så vet jag inte kanske det blir bio, film hos någon eller kanske bowling det lär visa sig i morgon men något hittar vi på!! innan jag ska till Annelie så ska jag förbi Miriam en sväng och våldgästa henne, Det är skapligt vilket dåligt minne jag har, jag hade totalt glömt bort att vi skulle hitta på något i morgon så när Marlene sa det till mig så tog det en stund att koppla vad hon menade och lika dant med Miriam jag hade totalt glömt bort det med men kom på det nyss  =) Ja just det jag ska till banken med i morgon. Får inte glömma det!!! Suck jag är film sugen, detta satans film tittande, så roligt är det ju inte men ändå blir det en hel del... jaja det är ju ett sätt och umgås! Just nu är Martin och hanns två bröder nere i källaren och grejar. Undra om man ska sätta igång kaffe, är jätte kaffe sugen.   




=)

Tjoho










Nu så har vi nästan skaffat oss en barnsäng, Martin hade en jobbkamrat som hade en säng som dom skulle sälja, här är lite kort på den. Korten är lite suddiga men man ser ju i alla fall. Till sängen så följer även med täcke, kudde,  en tjock madrass, spjälskydd, speldosa, himmelsäng, extra lakan, extra påslakan och örngott, skydd för madrass, täcke och örngott. Sängen har lådor vilket är kanon! Martin sa att det var mer som följde med men det kommer inte jag ihåg vad det var just nu  =)

Helgen

Nu så är helgen över, fasligt vad fort den gick tycker jag! I Söndags så gjorde vi ingen speciellt. På kvällen kom Andreé över och ja annars har det inte hänt så mycket  =)


Glad

Nu så är man nyss hemkommen efter en trevlig kväll först hos Annelie och sen så åkte jag hem med tjugo i tio bussen och hoppade av vid Pontus och var med Martin och hanns kompisar ett tag  =) Nu ska jag äta lite kvällsfika sen så är det sängen som gäller.

Natti natti  =)

Vad ska man göra ikväll??

Har beslutångest, ska man åka till Tierp och vara med Marlene och dom eller ska man höra med Sanna om vi ska glo på någon rulle eller ska jag följa med Martin till Pontus och vara med dom när dom ska spela???

Braiga låt

Nu så har jag hittat en ny favoritlåt, Kramis - Kaninparty. Sök på YouTube.. hur bra låt som helst!!
Idag så åkte jag in tidigare till Tierp. Jag var in på nordea och satte in pengar, sen så var man in en snabbis på affären och handlade lite lunch och efter det begav man sig hem till Miriam innan lektionen skulle börja, var riktigt roligt att bubbla med henne en stund. När jag kom hem sen så hade Martin gjort mat och det var bara att sätta sig framför dukat bord  =) Nu ikväll har jag bara flummat här framför datorn och så har jag pratat i telefon. Om en stund kommer Martin hem från gympan, kanske blir lite film eller glo en stund på dummburken.

Idag så går jag in i vecka 29  =0)

Har tråkit =)

Ja idag så har det varit väldigt lungt, har inte hänt ett dugg, kan vara skönt det med! I morgon så ska jag åka in till Tierp lite tidigare. Jag ska förbi banken och sätta in pengar, sen så ska jag till Miriam och efter det så ska jag till skolan och ha lektion mellan 13.00 till 16.00. Det är skapligt jag har bara lektion på Fredagar mellan 13.00-16.00 så jag kan inte klaga på att jag har fullspeckat schema i skolan. Lite senare ikväll så ska jag försöka få min koppar hona parad men jag slår vad om att hon inte är ett dugg intresserad!! Undra om jag ska göra ett försök till och spåna vidare på att hitta pojknamn??

Nya hamstrar

Min nya koppar kille

Den här killen väntar jag hem den 7 Februari  =)






Min nya avelshona Pamela

Här är min nya avelshona Pamela som jag fick hem förra helgen  =)

Namn

Nu så sitter man och väntar på att våra bästa år ska börja! I natt som var så sov jag skit dåligt jag fick väl i hop 2 timmars orolig sömn, fy och blä så nu är man bra trött. Än så länge idag så har det inte hänt så mycket, jag försöker klura ut vad man ska göra för mat men fantasin är slut. Jag har suttit och kollat runt på pojknamn men det var inte det enklaste, jag tycker pojknamnen är bra mycket svårare att komma på och så tycker jag att det inte finns lika fina pojknamn som flicknamn, men hur som helst så hittade jag på lite namn i alla fall.


John Tucker Must Die

Nu så har Andrée precis åkt, vi såg en as bra film som heter John Tucker Must Die, ni borde se den om ni inte redan har gjort det.

Koppar kille

Tjoho om en stund kommer Andée över och gissa vad vi ska göra, jo kolla på film! Idag så har man tvättat, flummat framför datorn, dammsugit, lagat mat och babblat i telefonen. Marianne var över en sväng och så vart det en kaffe, kaffe är mums mums. den 7 Februari får jag hem en ny koppar hane. En hamsterkompis ringde mig och undrade om jag ville låna/ha honom och självklart sa man ja för koppar är ju inte så väldans mycket av så då gäller det att passa på. Fy fan så trött jag är, man kom i säng satans sent igår och så gick man upp tidigt för man kunde inte sova!! Hoppas kommande natt blir bättre och att man kan sova.

Trevligt

Nu så har man kommit hem från Marlene, vi hyrde två filmer, den första filmen vi såg var riktigt bra och den andra filmen var sevärd. Det vart en promenad med innan min buss gick hem så nu har man rört på dököttet  =) det sägs att det kan vara bra att göra det då och då! Nä nu ska jag kvällsfika lite och sen så göra mig bekant med sängen och alla mina härliga kuddar.


Tjingeling  =)

Babbel

Idag har det inte hänt så mycket, har förberett maten, vi ska äta stekt potatis, bacon och stekt ägg. Annars har man suttit här framför datorn och flummat runt, jag ska nog ta tag och göra om min hemsida någon dag, jag fick en sån där väldans lust till det. Ikväll ska jag hem till Marlene och kolla på film det är väl det som händer vad jag vet!!

Tierp

Nu så är man nyss hemkommen från Tierp, var som sagt upp till Miriam en sväng och hälsade på hos henne sen så kom Martin och hämtade upp mig och vi åkte till barnmorskan. Allt såg bra ut och bebisens hjärta slog som det skulle, känns så skönt! Sen så vart det lite handling och som avslut vart det en kebab med bröd på Bennys. Nu så är man nyss hemkommen och ikväll ska Martin iväg till Pontus på Måndagsfika så då ska jag bänka mig framför datorn och kolla på lite days och babbla i telefonen, har jag tur så brunstar förhoppningsvis någon av mina honor så då blir det lite parning. Ja just det jag kan ju tillägga att innan jag åkte iväg till Tierp idag så hann jag med att dammsuga och torka golven och tända en brasa i kaminen  =)



Vi hörs och vi syns

Helgen

Nu så har helgen kommit och gått, jag tycker den här helgen har gått fasligt fort! I Lördags så var jag iväg hela dagen i Kumla på styrelsemöte och så fick jag med mig hem en ny avelshona, I Söndags så var jag bara hemma och tog det lungt. Vi bjöd Marianne på en stek med kokt potatis och en grönsallad. Till efterrätt så åt vi vaniljvisp och persikohalvor och så drack vi lite kaffe. På kvällen så dukade jag och Martin upp med lite morötter och dipp och annat smått och gott och kollade på film, kommer inte ihåg vad den heter men filmen var helt klart sevärd. Ja sen så tog vi kväller! Idag så ska jag in till Tierp, tänkte hälsa på hos Miriam och sen så några timmar senare så ska jag och Martin till barnmorskan  =) Nu så har man gått in i vecka 28  =)


Bye

Jovisst =)

Nu så har man haft sin första lektion för den här terminen, jag var bara en massa trött men Mats är ju som han är så man kan ju inte låta bli att skratta åt honom. Efter lektionen var slut så begav jag mig till jobbet och träffade chefen, skoj skoj! Sen så gick man till mamma en sväng och sen så vart det kinamat med Marlene. Jag håller med henne om att maten har blivit sämre och att priset har gått upp gör det hela mindre bra. Sen så när man kom hem så har det inte hänt så mycket, jag har vilat en massa och ätit lite mat och vilat ännu mera men nu så måste jag hålla mig vaken om jag ska kunna sova inatt. Det kanske blir en film sen med Martin och efter det så är det sängen som gäller, jag ska upp tidigt i morgon! Nä nu så ska jag kolla lite på teve  =)

Tjingeling och hejs svejs!

Spiderwick

Japp så heter filmen som jag och Andrée kollade på, en riktigt bra rulle måste jag säga så den kan jag rekomendera er andra och se om ni inte nu redan har gjort det. I morgon så ska man till skolan och ha sin första lektion sen så efter det ska jag till jobbet och träffa min chef, hon ska fylla i lite papper om HP sen så ska man hem och ta det lungt.  I morgon tänkte jag bara ta det lungt och inte göra ett dugg. Jag ska bort på Lördagen och blir borta precis hela dagen och på Söndag så kanske farsgubben och syrran kommer och hälsar på.


Tjingeling


Hemma igen

Nu så har man varit iväg en sväng till skolan då och hämtat upp lite papper som csn ska ha, skönt att komma hem, är trött idag och magen känns tung! Idag blir det lungt, ska äta mat om ett tag och sen så kanske det blir det days avsnitt. Ikväll så blir det film här och det ska bli trevligt. Det har som sagt blivit mycket film tittande men det finns ju inte så mycket annat man kan göra.


Tjingeling

Hallå

Tjoho igår kväll så kom ju Marlene och Andrée över och vi såg på film, det vart två stycken filmer, dom var helt klart sevärda. Nä som sagt det var en trevlig kväll och vi hade dukat upp med läsk och godis  =)

Idag så har man suttit i telefonen mestadels av tiden, pratat med myndigheter, satans jävla pack till folk säger jag bara, morr, morr!! Annars så har man tvättat, lagat mat, städat åt djuren, plockat och donat här hemma, surfat runt på nätet, kollat på days avsnitt. Det är väl i stora drag det som har hänt. Martin kommer hem om ett par timmar så då blir det väl och kolla på teve och sen lägga sig. I morgon på förmiddagen ska jag förbi skolan och träffa Harriet sen så har jag ingen aning om vad som händer men på kvällen blir det film tajm, hehe mýcket film blir det men det är trevligt. Jag börjar bli grymt sugen på bowling igen, man kanske ska höra runt lite om det finns någon mer som kan tänka sig att bowla lite  =)

Och den lille i min mage bara växer så det knakar, nu så har man fått en rejäl bula på magen, Marlene tyckte det hade hänt mycket sen sist hon såg mig. Men nu så närmar jag mig snart vecka 28. Full rulle är det i min mage, mycket sparkar och rörelser är det!!

Tjingeling


Myndigheter

Hata, hata, hata myndigheter!! Ja det gör jag!!!

Tjihollaho

Tjoho idag så hade man informations grejs i skolan, jag kunde gå typ vid 10.00 jätte skönt! Jag, Annelie, Bika och Marlene gick hem till Marlene och där drack vi lite kaffe och hade skoj  =) Om en liten stund så kommer Andrée och Len över så då blir det lite film och onyttigheter, hehe härliga godis  =)
Snacka om bra schema jag fick då, jag har bara lektion på Fredagar på eftermiddagen så det känns jätte skönt!!!!!! Nä nu ska jag svulla i mig nått innan dom kommer, är jätte hungrig....  =)


Tjingeling


Fullt upp

Det vart grillning i Lördags, hur gott som helst var det, mums mums!!!! På kvällen så kollade jag på film med Sanna och det var trevligt, jag vart kvar där rätt länge. När jag kom hem så flummade jag framför datorn ett tag och sen så begav man sig i säng. Martin kom hem typ 5 på morgonen och så vaknade man till då och småpratade man med honom. Vi gick upp rätt sent dagen efter. Vad jag gjorde på dagen kommer jag inte ihåg men till middag gjorde jag lasange och en god sallad till, Marianne åt här och efter maten så begav sig hela bunten till Martins storebror, där vart det lite teve tittande och fika, vi fick hem liggsatsen till barnvagen så nu är den komplett i alla fall. På kvällen så satte jag i gång och plocka bort tomtarna och tog fram gardiner som jag skulle stryka och hänga upp, det är ju dags att städa bort julen  =(

Idag så har man grejat med gardinbyte, strykning, tvättning, städning, matlagning m.m. Så nu är man klar med allting och det känns jätte skönt, Synd att all mys belysning försvinner när man städar bort julen. Vi måste ta och införskaffa fönsterlampor jag vet inte hur många år precis efter julen vi har sagt det men det här året ska vi slå på stort och slå slag i saken  =) Den här veckan jobbar Martin eftermiddag så då får jag bestämma maten , hi hi  =) Till middag idag gjorde jag ungsfalukrov och hemmagjord potatismos, nam nam var det och sååå mättsamt!! Ja det är väl i stora drag det som har hänt sen jag skrev sist. I morgon så ska man till skolan och ha informationsdag, igentligen så har jag ingen lust att gå dit men men det är väl bara att gå dit varese man vill eller inte.!!!

Nu ska jag kolla lite på days avsnitt och kanske titta på nån film innan man ska i säng  =)


Tjingeling


Funny thing

Ja i Torsdags kväll kom Andrée, Mia och Linn över och vi såg In the Name of the King, jag tyckte filmen var riktigt bra. Så det var en trevlig kväll och vi åt gott. I går så hände det inte så mycket, jag minns inte riktigt vad jag pysslade med under dagen men på kvällen så hade Martin gympa och då kom Andée över och vi såg på film och han vart kvar rätt länge. Martin och Fredrik fixade iordning min nya dvd så nu funkar allt som det ska och alla grejor som dom ville ha inkopplat så nu har man en riktigt bra dvd som typ tar allt , en fin julklapp som jag fick av min karl  =) Kan ju säga att det gick riktigt bra hos Anna-Lena så det ser ljust ut nu, happy happy  =)

I dag så kanske det blir grillning, det beor lite på när Martin kommer hem från Pirre, han skulle hjälpa honom med nått på bilen ja annars får det bli pasta och bacon eller nått sånt. Och sen ikväll ska jag hem till Sanna och kolla på film och Martin ska iväg till Henke på fest för Henke har fyllt år så då ska dom partaja och så då men eftersom dom bor så taskit till så kan man ju inte ta sig hem efter att dom fikat så då bestämde jag mig för att hitta på och göra nått annat så det var ju super att Sanna hörde av sig och och frågad om vi skulle dra nån rulle!

Tjingeling så länge

Tandläkaren och viktiga ting

Tjo igår så hade vi folk här till och från hela dagen, dom avlöste varandra så att säga så hela min dag gick väl åt att fika och greja lite. På kvällen hände väl inget speciellt, tog det lungt och babblade i telefonen. Martin åkte iväg till en polare och sen så kom han hem och var hemma en pytte stund innan han skulle till jobbet och jobba natt.

Idag så har jag varit till tandläkaren och lagat ett hål, mindre roligt må jag säga men men nu är det gjort tack och lov!! Gick hem till Mia och vart kvar där ett par timmar, vi gjorde inte så mycke, hon bjöd på fika och lunch, gott gott och magen min vart glad  =) Ja sen så bar det av hem och ringt en del viktiga samtal som jag måste ta i tu med och sen så vart det dags för mat, vi åt stekt korv och strips, jag hade en massa grönsaker till så det var helt ok. Jadu jag har typ inte gjort så mycket här på kvällningen utan jag har flummat och babblat i telefonen och fått tiden att gå. Jag tänkte göra mig i ordning nu och ta kväller.

I morgon så ska jag till Miriam ett par timmar innan jag ska förbi Anna-Lena på skolan och babbla med henne om lite kurser så förhoppningsvis så blir man lite klokare efter att ha prata med Anna-Lena. Sen så ska man hem och greja med maten och fortsätta ringa dessa samtal. På kvällen så kommer Andreé och Mia över och vi ska dra en rulle ja så ser det ut nu inför i morgon men man vet aldrig det kan ju dyka upp något  =)

Tjingeling på er  =)

I väntans tider

Tjohopp just nu är jag hos Mia, sitter och väntar på att hon och Andrée ska komma tillbaka från affären. Dom skulle handla lite gott till filmen vi ska se, vi ska se Disneys Bolt! Ja annars har det inte hänt så mycket idag. Jag har bakat kärleksmums och gjort lite mat det är väl det som jag har gjort nu på eftermiddagen. Martin gick ut och skulle jobba efter maten i stället för att dom skulle ut och jobba natt. Tänk om man kunde flexa så på sitt jobb inte för att jag har nått jobb men jag tror ni förstår hur jag menar.

Och snart börjar skolan igen då, jag ska läsa människan socialt och kullterellt och så kom jag på i dag att jag ska försöka med matte b igen så då ringde jag skolan och hörde mig för om det fanns platser kvar på kursen men det gjorde det inte men jag skrev upp mig på reservlistan så då får vi se vad som händer rmed den saken. Om jag skulle komma in på den kursen så då kan jag söka nått lån från csn eller bidrag för då har jag mera poäng. Man kunde inte läsa bara ett 100 poängskurs på en hel termin, det skulle bli för lite poäng per vecka sa dom på csn. Men sen så har vi ju en annan sak jag ska ju kläcka i April och då lär jag ju ligga i ännu mera för att jag ska ha chans att klara kursen/kurserna för när jag väl fått min lilla älskling så då lär jag ju ha fullt upp så det står härligt till. Men skulle jag inte klara matte b så då händer inget för jag kan släpa med 50 poäng så det känns ju bra.


Tjingeling på er   =)

Bak Sofie

Tjollahopp på er, igår så var man till Marianne på fika på förmiddagen och så bjöd vi över henne på middag och jag gjorde i ordning gulaschsoppa sen så efter maten vart det lite kaffe och sen så satte jag igång och bakade bullar, det vart 3 plåtar. Bullbakningen tog sin lilla tid och när jag var klar så kollade jag och Martin på film, vi såg disneys Bilar. En riktigt bra film måste jag säga helt klart sevärd!! Sen så efter filmen vart det dags för sängen!!

Idag så har jag hunnit med att varit hos barnmorskan och allt såg bra ut, mina värden och bebisens hjärtljud ja allt var bara bra så det känns jätte skönt!! Jag verkar ha en liten livlig krabat i min mage, det sparkas för fullt och den lille rör på sig en hel del. Nu så är man i vecka 26 så det går fort fram. Jag tyckte det inte var länge sen jag fick reda på att jag var gravid, tiden den bara rusar iväg.

Nä nu ska jag ta i tu med nånting hemma, kanske baka lite, städa ja vi får se vad man hittar på. I kväll ska nog Martin bort på Måndagsfika så då tänkte jag väl försöka hitta på nått jag med, ska nog försöka få tag på Andrée och höra med honom om vi ska dra nån rulle eller så kanske man ska ta och ringa Mia och höra vad hon har för sig ikväll, ja vi får se hur det blir  =)

Tjingeling så länge...  =)

Sööög

Men du så den filmen sög som vi såg, dom måste ha ha haft ont om pengar, man kan väl säga att man fick uppfattningen att två stycken stod och pratade lite lätt med varandra, men du jag har en femhundring till övers vi gör en b rulle eller nått sånt!

Gävle

Tjoho idag så har vi haft besök av Inger, riktigt roligt att träffa henne igen sen så har man flummat bort en del av dagen och sen så på eftermiddagen så bar det av mot Gävle där vi köpte bilbarnstol och så vart det mathandling. Så nu är man hemma igen och det blir film, Pirre kom nyss han med så nu ska jag äta godis och annat smått och gott  =)

Vad mycket snö det hade kommit på dom timmarna vi var borta, Martin var tvungen och ut och skotta snö, jag slapp  =)
i stället fick man plocka in all mat och dela upp köttfärs och annat smått och gott.

Ha det så bra så länge gott folk, det ska jag ha!!

Tjingeling

Varför har en del telefon?

Wow idag så har man varit uppe i stort sett hela dagen, vilade en sväng för några timmar sedan men det är allt! I morgon så kanske vi ska ut och kolla på lite barnsaker, det beror på om människan som satt ut annonsen behagar sig och svara, hon har inte gjort det dom gånger vi testat och ringt. Varför sätter man ut en annons om man inte är kontaktbar, det är en fråga jag skulle vilja ha svar på! Ja blir det inget åka och kolla på barngrejor så kommer nog Inger över en sväng i morgon, ska bli riktigt roligt att få träffa henne igen och fika lite. Ja annars idag så har man tvättat lite, kollat runt på blocket efter spjälsäng, skötbord och bilbarnstol. Till middag gjorde Martin och jag hemmagjord pizza! I morgon så har jag planer på och göra hemmagjord gulaschsoppa om det blir så att vi inte åker någonstans för då blir det väl skräpmat!


Någon dag så ska jag bege mig över till Mia och våldgästa henne lite, sno till mig en fika och lämna tillbaka lite kläder som jag lånat av henne och så måste jag ju gosa lite med Ziddisen, det var ju ett tag sen jag träffade dom.

Nä nu ska jag ta mig en kvällsfika och umgås med gubben min  =)

Tjingeling

Toppen firande av nyår

Kvällen igår var riktigt trevlig, vi åt gott och stämningen var jätte bra! Det var skönt att komma hemifrån och träffa lite folk, jag var tyvärr inte frisk men det gick skapligt bra tack och lov. Dom hade en sån där vedbalja som man kunde bada i men jag hoppade över det, ville inte göra mig sjukare än vad man tyvärr är men dom andra badade  =)

Idag har jag bara legat i sängen och typ gjort inget alls, har väl gjort lite grann det som man är illa tvungen till men annars har man bara slappat. Martin begav sig iväg för en stund sedan och när han kommer hem igen så kanske vi ska kolla på någon film så så ser kvällen ut för min del. Jag längtar verkligen till att bli frisk så man kan komma ut lite och umgås med folk. Tur att man har lite kontakt med Marlene annars så skulle man väl känna sig helt isolerad, undra vad hon har köpt till mig och bebben, är jätte nyfiken!! Nä nu ska jag ner i tvättstugan och hänga tvätt,.


Tjingeling

RSS 2.0