Tårta, fira och sol

Vilken härlig dag det har varit idag. På förmiddagen så tog jag och Molly en promenad och sen så gick vi över till en vän här i Månkarbo och fikade lite. Ja annars så har dagen varit lugn och stillsam. På kvällen var vi bjudna över till några vänner til mig och Martin på lite tårta för dom hade gift sig, tårta ute på altanen i solvädret ja tack säger man  :)

Idag då :)

Nu så är det inte så många timmar tills Martin kommer hem. Ska bli skönt att ha honom hemma igen! Idag så har vi varit iväg till Martins storebror på fika och på eftermiddagen kom Marianne över och åt mat med mig och Molly. Efter maten så tog jag en tur med barnvagnen i regnet men sen så gav det med sig och solen tittade fram, det var välkommet  =) Ikväll blir det nog lite film, tänkte se en komedi tror jag  :)

:) :) :)

Idag så ska Molly sova borta för första gången, hon ska vara hos mamma tills i morgon. Det kommer nog kännas konstigt men det ska bli skönt att kunna umgås och kolla på film i lugn och ro. Men det bästa är ju att natten kommer att bli lugn och det gillas i massor!! I morgon kommer äntligen Martin hem efter en 4 dagars resa. Snart börjar det ju bli dags att försöka hitta på nått då jag fyller, så skönt att fylla på sommaren  :)

Molly gumman

Här kommer lite kort på min älskling  =)











 


Mollys nya leksaker

Idag så har jag och Andrée varit in till stan en sväng och jag köpte en rutschkana på Öb. Jag har varit ute efter en sån till gumman min så nu slog jag till. Och när jag ändå var inne i stan så passade jag på och köpa mera bollar till hennes bollhav så nu är det 500 bollar där i nu. Än annan rolig sak, jag fick hem Mollys baby born docka med tillbehör. På kvällen kom Ida över och vi kollade på film, vi såg Alice i Underlandet, riktigt bra film. Kvällen var mycket trevlig och vi åt gott. Molly passade på och göra massa bus så det var fullt upp med henne med andra ord. Jag vet inte om jag nämnt det men min lilla älskling går för fulla muggar, när som helst börjar hon springa och lillan har visat intresse för att klättra med  :)










Fie och Moll

Så länge sen det var jag skrev här. Man glömmer liksom bort att blogga eller så är det medvetet! Jaha vad händer i mitt liv då. Det händer massor och det är bara bra att nått nytt händer. Jag har fått en ny vän och jag har skippat en vän som helt enkelt inte passar mig eller som ger mig någe som helst utan personen ifråga är ett stort, åja nu ska jag inte säga för mycket.. skitsamma lev ditt liv och var lycklig!!  I Oktober åker jag och några till till borgvattnets prästgård. Ska bli roligt och väldigt intressant, jag tycker att det okända är facinerande men nu kan man ju inte vara hundra på att det är nått där men som sagt det lär visa sig. Ja annars är det familjen och vännerna som gäller och till min absolute stora glädje är att jag kan greja ute i trädgården och iår har jag satt en ny rosebuske i slänten vid stentrappan. Till hösten så blir det till att läsa på komvux, göra klart det sista ämnet och återigen ge mig på matte b, fy och blä för matte!! Nä nu sås ka jag inte tråka ut er med mitt babbel, ska ta kväller nu och SOVA  :)

RSS 2.0