Shit happens!

Ja nu är det nog dags att skriva igen då, inte för att jag har lust eller har nått speciellt att skriva om, är less!!

Till en rolig grej jag lyckades få min svåra, envisa Pamela till en parning på kvällskvisten.. men hon lessnade ganska fort för min koppar hane visste nog inte vad som skulle göras men lite fick han till det. Jag får testpara henne igen om 4 dagar men nu så har jag åtminstonde en tid att gå på, det är alltid nått det  =)

Spännande

Nu så var det ett tag sen jag skrev sist.... jag har haft rätt fullt upp faktiskt  =)
I morgon ska jag hem till Miriam på förmiddagen och fika, bubbla lite och kolla på days sen så senare ska jag till skolan en sväng och efter det vet jag inte riktigt vad som händer men det lär visa sig i morgon. Nä nu så ska jag ta mig en kvällsfika och kolla på Beck, tjo på er allesammans och ha det så bra =)


Att välja

Ja det kan vara svårt, jag håller på och kollar upp olika bärsjalar och det finns ju ett gäng att välja mellan. Bra fråga vilken som blir bäst??


Full rulle alla dagar lång =)

Ja nu så har det gått ett gäng dagar sen jag skrev sist, har haft en del att göra och dagarna har rullat på. Gravidteten går bra och häromdagen var jag till barnmorskan och allt var bara bra, det närmar sig med stormsteg nu tills lillen är här. I morgon kväll ska jag hem till Sandra och våldgästa henne ett tag.





Införskaffad ikväll  =)


Trevliga dagar

I Söndags så hände väl inget speciellt, på förmiddagen var vi överbjudna till Marianne för att fira Fredrik, det vart tårta och kaffe. Marlene, Tomas och Kitty tittade in en sväng innan dom skulle skjutsa hem Kitty. Roligt att se Kitty tjejen igen  =) PÅ kvällen så hade Martin och jag gjort iordning varma mackor och dukat upp med pocorn och läsk till Beck, skarpt läge. Riktigt bra film må jag säga! Idag har jag städat och donat, på kvällen så åkte jag, Marlene och Andreé in till Uppsala och gick på bio, vi såg The Unborn. En riktigt bra film, helt klart värde 9 av 10!! Nu är man nyss hemkommen och ska sitta här och flumma en stund sen så ska jag lägga pussel och efter det är det sängen som gäller. Ringde csn idag och det var ett upplyftande samtal för en gångs skull  =) Suck nu börjar det kännas riktigt tungt med magen och jag har börjat få förvärkar och den lille är väldigt aktiv därinne!!

RSS 2.0