BVC

Idag så är det BVC som gäller!! Ja annars har det varit full rulle, har inte varit hemma så mycket.

Strömsberg

Idag så blir min lilla älskling ett halvår gammal, grattis  grattis gumman  =)
Om några timmar så ska vi iväg till Strömsberg och grilla, en del ska äta äckel surströmmning... blä!! men vi ska grilla i alla fall och det ska bli fint fint det!

Äppelkaka

Nu så sitter man och väntar på att min äppelkaka ska bli kall så man kan äta den, jag fick ett jätte bra recept från Mollys gudmor  =)

Hihi

Hahahaha ja där ser man Marlene, ja vilken tur att jag skrev nått nytt då, grattis till vg med  =)


Män som hatar kvinnor

Í går så kom Andrée över och vi glodde på Män som hatar kvinnor. Filmen var sjukt bra och både jag och Andrée satt som på nålar hela filmen igenom. Vi ska se fortsättningen i morgon  =)


Langos

Idag så har det varit en underhållande dag och jag har varit på toppen humör, massa roliga skratt och goda tankar, det är grejor det!! På förmiddagen var jag in på babycafét och det var riktigt trevligt idag, efter det var jag tvungen och gå till affären och handla lunch åt mig och Molly, medans jag går där i mina tankar och svarar på ett mess från syrran så sprang jag på Linn och stod och babblade med henne ett tag, kul och träffa på henne igen och samtalet slutade med att jag vart medbjuden på en kväll med goda hemmagjorda langos och det tyckte jag lät som en riktigt bra idé och det tackade jag ja till!! Japp efter det så knatade jag hem till Miriam och vart kvar där i några timmar. Sen jag kom hem så har det varit relativt lugnt, har ont i örat efter allt babbel i telefonen  =)

Ny vecka

Japp idag så börjar en ny vecka då och kanon fint väder har vi  =)

Trött

Så trött jag är efter gårdagen, det vart inte mycket sömn den här natten inte. Marlene och jag partade igår och det var trevligt men som sagt jag kom hem på morgonkvisten och nu får man lida för det men jag kanske piggar på mig senare under dagen! Nu så ska jag ta och äta något gott och glo på teven   =)

:D

Idag så var vi ju som sagt iväg på babysim och det var skoj i massor. Molly fick pröva sin badgrej för första gången och hon satt som en drottning i den. Hon lekte till och med lite mera nu, hon plaskade och rörde benen och skrattade, hur mysigt som helst var det!! På hemvägen så åkte vi förbi Tierp och handlade lite sen så bar det av hemmåt och vi gjorde i ordning tunnbrödsrulle. En trevlig överaskning fick man sig idag när vi kom hem, mitt paket från ellos hade kommit och helt otroligt så träffade jag rätt med storlekarna så kläderna satt som gjutna på mig och Mollys kläder var jätte fina! Snart borde Martin vara på ingående och då ska det mysas i massor för i dag är det våran dag och nu är vi halvägs till 9 år tillsammans, inte helt fel det inte :D. Nä nu så ska jag ta och fixa lite!


Må så gott!


Familjedag

Idag firar jag och Martin 8 och ett halt år, ett stort grattis till oss!!!!! Om nån timme ska vi bege oss iväg till Örbyhus på babysim och Martin ska följa med, härligt härligt  =) tyvärr kunde inte Petra komma med men nästa gång så   =)



Tjingeling


Super fet pung

Onsdag

Idag så har jag varit iväg till Tierp en sväng och på kvällen var vi och hälsade på hos Inger. Sen så senare på kvällen så kom Andrée över och det vart film, filmen sög verkligen super fet pung.

Satans stank en del har!!

Måndag                                                                                                                                                         
Då var det bara lugnt,,, inget speciellt hände, det ända som var att jag hade lite tid för mig själv på fömiddagen, Mollys farmor var ute och gick med Molly i några timmar. På kvällen så hade Martin Måndagsfika, det var väl det ända som hände igår.


Tisadg

Idag så har jag varit på babycafé, hälsat på hos Miriam, varit förbi mamma på hennes jobb, lagat mat, haft besök av mamma och kvällsfikat ute på altanen, plockat och donat här hemma, duschat, badat Molly, pratat i telefonen. I förmiddags när jag skulle in till Tierp så hade jag den stora oturen att råka ut för en viss liten dam som jag inte alls hade lust att prata med.. hon är lite efter och stank kattpiss, hon pratade och pratade och pratade och jag bara tänkte jag vill bort härifrån, suck dryga människa. Jag var tvungen att ringa lite och messa för att komma undan en stund och som att det inte är nog så vart det nått fel på bussen så då stod vi still i Kyrkbyn i ca 10 minuter!! Nu så är Molly bus klar för kvällen och jag tänkte flumma vid datorn ett tag och sen så är det kväller som gäller.


Godnatt

Natti natti  =)

Social

Idag var vi över till Marianne på förmiddagsfika och sen så vart det grillning och äppelkaka till efterrätt här hemma hos oss.

Skor

Vilket lyx, Molly sover fortfarande.. Undra om man ska låta henne sova ett tag till eller om man ska väcka henne?? Så den här kvällen har varit satans bra och jag har fått massa tid för mig själv och det är så lugnt så utan gubbe och allt. Om ett tag blir det nog att jag drar igång en rulle och så ta med täcket mitt och krypa ner i soffan och bara njuta. Som vanligt då så fastnade jag framför datorn och idag så har jag slösat en massa tid till att kolla på skor, jag hittade på två par som jag hade svårt att välja mellan men som tur var så kom tant Marlene och gav ett gott råd så nu har jag bestämmt mig, annars hade jag nog velat ett tag till!




Tjingeling

Jag är ta mig fan bäst =)

Igår hände väl inget speciellt, vi var iväg ett tag på kvällen annars var det lugna gatan. Idag så ska Martin iväg och spela dator så då är det jag och Molly som ska umgås. Jag tänkte glo på någon rulle och vräka ut mig i soffan. Nu till en sak jag är så satans stolt över, nu har jag äntligen gått ner alla kilon jag lag på mig som gravid. alltså 24,7 kilo!!!!! Nu är det bara resten kvar men det ska banne mig gå vägen för det har jag bara gett mig fan på  =)





Molly gumman tränar nacken  =)



Stolt far och världens finaste dotter  =)



Stolt mor och Molly gumman

Babysim

Jaha vi var som sagt på bio, filmen var helt ok... klart värd pengarna!
Igår så var Roffe barnvakt medans jag var i Tierp, var upp ett tag till Miriam och sen så hade jag lite annat att göra. När man kom hem sen så var det dags för mat och sen så åkte Martin iväg och hjälpte sin bror med bilen så då tog jag och Molly en promenad och gick förbi hanns mor och kollade hur det gick för dom. Det vart som så att jag stannade kvar och det blev fika o grejor, när man kom hem så vart det läggdags för Molly gumman o jag hamnade framför datorn och kollade på skor  =)



Idag så har jag umgåtts med Petra och Saga. Vi har varit på babysim och Molly älsklingen älskade det, hon njöt verkligen. En toppen dag hade vi tillsammans  =) Martin kom och hämtade oss efter jobbet o då bar det mot Tierp och vi tog oss lite mat på bennys och sen vart det lite handla mat. Ja annars har det väl inte hänt så mycket på kvällningen, jag och Molly har myst och Martin åkt motorcyckel. Nu så ska jag kika vidare på nätet!!












Bio

Ikväll blir det bio med Marlene och Andrée!!   =)

Helt perfekt duktig

Idag så har jag varit så duktig så! Jag har varit på 50 min promenad med Molly i solskenet, städat, kört 3 tvättmaskiner och det bästa av allt var att jag kunde hänga ut tvätten så det torkade typ på ett kick och så luktar det så rent och gott sen så var det bara att börja med maten. Det blev pannkaka och köttsoppa, gott var det!! Och helt otroligt så är jag själv hemma. Jag skickade med Molly med Martin till Pontus på deras Måndagsfika. Det känns jätte skönt att få egen tid och bara vara Sofie för en gångs skull.

I morgon så ska jag och Molly åka på en sån där babyträff i Tierp och fika tillsammans med andra mammor, kallad babycafet, hoppas det blir trevligt och att man hittar på någon man känner där.



Tjingeling

Furuvik, dragon gate och mys

Gårdagen var mycket trevlig, vi hade tur med vädret och Molly var hur snäll som helst så det kändes toppen. På hemvägen så stannade vi till på dragon gate och åt buffe, dom hade så att dom gjorde iordning den mat du själv fick välja så nu har man prövat på det med. På kvällen så satt vi och mös i teve soffan och åt äppelpaj som jag gjort i ordning. Kortafttat en toppen dag och en jätte mysig kväll med mina älsklingar  =)

Blääää

Japp nu har man suttit i timmar och kollat runt på ellos och inte ett skit köpte jag!!! nu är det sängen som gäller för i morgon ska vi iväg till furuvik, hoppas det blir skapligt väder  =)



Natti natti

Mat i magen

Sådär ja nu så ska man snart äta jätte god mat... är jätte hungrig  =)

Molly är frisk =)

Igår på morgonen så gick jag och Molly på sån där barnträff här i Månkarbo, det var skapligt trevligt men när det gäller nya människor som jag inte känner så tycker jag det är drygt att försöka hitta på och prata om nått vettigt men men det gick väl någelunda. Kort efter att vi kom hem så kom Miriam över och vart kvar några timmar, det var roligt och se henne igen och tack och lov hade vi tur med vädret så då kunde vi sitta ute på altanen och njuta av det fina vädret. Ja sen så rullade dagen på och Martin åkte till jobbet och sen så var det dags och fixa till sig och göra Molly iordning och bege sig iväg till Kyrkbyn till Thomas och Helena. Där var det fullt med folk och det var trevligt och se allesammans igen. Martin kom oxå dit efter att han slutat jobbet, han jobbade in lite timmar så han kunde sluta tidigare i går och det var jag honom tacksam för. Men sen så när vi skulle hem så satte Molly igång och tokskrika, jag menar verkligen panik skrika så då åkte vi ner till akuten så dom fick kolla öronen om det var öroninflammationen som spökade men tack och lov så frisk förklarade doktorn henne. Pencelinet hade hjälpt och öroninflammationen hade gått över så nu mår Molly förhoppningsvis bra igen. Så nästa vecka ska jag vara med på babysimmet och umgås med Petra och Saga och då behöver vi inte oroa oss för att Molly ska smitta Saga gumman. Idag så vet jag inte alls vad som händer men jag tänkte åka in en sväng till Tierp och fixa lite saker annars tar jag dagen och kvällen som den kommer. Nu så är det frukost som gäller och sen så ska jag röja lite här hemma  =0)






Ha det så gott!!





Många bud

Halloj på er! Sen jag skrev sist har det väl inte hänt så mycket. Det har blivit en massa kaffe drickande, varit social mot vänner och familj, pysslat här hemma, skickat iväg en massa kort på framkallning, glott på rulle. Om jag ska vara helt ärlig så kommer jag inte ihåg allt vad jag har haft för mig men det var säkert inget viktigt. Nu ikväll så vart det film med Andrée och Sandra. Filmen var jätte bra och sist jag och Andrée kollade på film så var den oxå ett riktigt kap så det känns toppen att man tittat på 2 bra filmer i rad. I morgon så kanske jag och Molly ska iväg på en sån där barn träff här i Månkarbo, skulle vara skoj och träffa andra nyblivna mammor, sen så kanske Miriam kommer över och på kvällen ska vi antingen hem till Pontus för han fyller år eller så ska vi hem till Thomas tjej Helena som oxå fyller år. Det vart många bud det kanske slutar med att jag och Molly åker till Helena och Martin till Pontus. På Lördag ska vi nog till Furuvik, vi fick gratis biljetter från kommunal så om det är fint väder och Molly mår bra så blir det nog att vi åker dit en vända. Och Molly gumman börjar bli frisk nu, det går åt rätt håll i alla fall, idag var sista dagen hon åt pencelin.




Molly i sin hoppgunga  =)




Molly gumman



Mor och dotter  =)




Här kommer lite bilder från i Fredags när vi festade  =)










RSS 2.0