Fullt pådrag

I går så var vi iväg till Tierp och vägde Molly och hon hade gått upp bra i vikt, nu ligger hon över födelsevikten! Sen så vart det lite handla och sen så bar det av till Örbyhus på fika. Det var trevligt och kul att se dom igen  =) Idag så har vi varit borta hela dagen i Valbo, jag hittade på lite kläder men Molly hade bestämt sig för att hon skulle äta i stort sett hela tiden vi var där och hon ville inte sova så det var en aning drygt i mellanåt men så är det att ha små barn, deras behov går först och man får så vackert lägga det man själv vill åt sidan. Ja annars så har det inte hänt så mycket. I Lördags så var jag hemma gos mamma och hade det trevligt sen så när man kom hem var huset fullt med folk, Martins hela familj var där och det vart stor grilla och vi satt ute i värmen på altanen och njöt av grillat. Inte så helt fel inte! Andrée var över nån dag och det vart film men tyvärr så höll Molly på och krångla så då missade jag mycket av filmen men det var skoj och se Andrée  =) Ja annars så har det varit lite fika här och där. Det är helt sjukt hur fort dagarna springer iväg och man håller knappt koll på vilken dag det är och vad man har gjort. Nä nu är det kvällsfika som gäller sen så ska jag pussa på min gubbe!

Tjingeling

Så stolt över mig själv =)

Halloj på er, hoppas allt är bra med er. Själv är det bra och dagarna bara rinner iväg, ikväll 23.05 så är det 4 veckor sen jag födde Molly. Så vid den här tiden för 4 veckor sen så låg man och kämpade för fullt och hade satans ont!! När man tänker tillbaka på dom här sista timmarna innan hon kom ut så kan jag inte fatta den pers som jag gick igenom och att jag klarade det. Men allt gick ju bra så här när man tänker tillbaka och faktiskt så kan jag tänka mig att gå igenom en sån här grej igen, helt sjukt att man tänker så nu för hade nån frågat mig fyra veckor tidigare vid den här tiden så då hade jag sagt nått hel annat!

Ja vad har hänt sen jag skrev sist då, igentligen har det inte hänt så mycket, dagarna rinner iväg och man försöker komma in i mammarollen och även hinna med sitt sociala liv och visst är det mindre tid till mina vänner men jag försöker hålla kontakt i den mån jag hinner!! En sak som jag är jävligt stolt över är att jag har gått ner 15 kg och jag är ute och går varje dag i tränings spåret som ligger alldeles bakom där vi bor. Det här betyder att jag har 7 kg kvar till den vikt jag låg på när jag vart gravid så det ska jag banne mig klara!!

Från det ena till det andra nu så håller man på för fullt och planerar inför dopet. Tyvärr så kan jag inte bjuda alla dom jag tänkte bjuda från början och som jag lovade skulle få komma på dopet. Våran ekonomi är inte den allra bästa och tyvärr så är det lite trångt där vi ska fika. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det men Martin och jag har valt att hålla oss till dom allra närmsta släktningar och vänner.

Nä nu så ska jag göra mig en god fruktsallad och ta kväller framför teven för kl 21.00 börjar grannfejden  =)

Tjingeling


En magisk dag

Tjo på er, hoppas ni har haft det bra i påsk! Vi har haft det bra och lungt!!

Igår så var vi över till Martins pappa på fömiddagen och påsk fikade sen så på hemvägen svängde vi förbi Tierp och handlade lite sen så bar det iväg hemmåt och till middag så åt vi grillad kyckling och potatis sallad ute i solskenet! På kvällen kom Andrée, Mia, Fia och Stefan över och hälsade på, tack för era fina presenter till Molly och för en trevlig kväll  =)

Här om dagen så vart det grillat, mums mums var det  =)

Idag så är vi överbjudna till Marianne på mat hela bunten så det blir fullt hus hos Marianne idag, nä nu ska jag poppa musik och njuta av en ensam stund för Martin är ute och går med Molly  =)

Tjingeling

Mollyliv och vänneliv

Dagarna flyger iväg och det har ju varit toppen väder så man har passat på att vara ute så mycket man kan.. Det har blivit lite promenader!

I Måndags så var Martin iväg några svängar så då var jag själv med Molly för första gången, på kvällen kom Sandra och hennes syster över och hälsade på.

På Tisdagen så var vi iväg till Tierp på vägkontroll med Molly och hon hade gått upp 15 g så det känns bra att det förhoppningsvis går uppåt igen. När vi ändå var på sjukhuset så passade jag på att väga mig och jag hade gått ner 10 kg sen förlossningen så det bertyder att jag har 12 kg kvar att gå ner till min vikt som jag hade när jag vart gravid men det ska jag klara. Jag har varit riktigt duktig med att låta bli godis, läsk och annat snask och hållt mig till frukt och nyttigheter. När vi var klara på sjukhuset så åkte vi hem till ett par bekanta och hade det trevligt. Vi fikade och babblade en massa trevligheter  =)

På Onsdag så kom Marlene över och vart kvar ett tag och det var skoj att se henne igen, det var ju ett tag sen man träffade henne men förhoppningsvis så blir det oftare  =)
 
Idag så har vi varit bort till Marianne på en fika och Martin har hjälp henne och byta till sommardäck. Så så ser min vecka ut hittils. Om ett tag så ska vi äta mat och sen så blir det nog att Molly ska få sig ett bad och ikväll blir det mys pys framför teven  =)



Här kommer lite bilder på min skrutt  =)







Fika i solskenet

Idag är jag hur trött som helst, vi fick inte sova alls inatt för Mollyvrål höll oss vakna  =(
Ja annars idag så har jag städat åt mina djur och varit bort till Malin en sväng och fikat lite, skönt att komma ut med Molly en sväng i solskenet., det vart fika ute i solsketnet, så skönt så  =) Ska till och äta lite mat nu sen så blir det vila ett tag om det hinns med innan Molly ska ha mat igen. Ikväll så kanske Martin ska ha sitt Måndagsfika beroende på om vår dam sköter sig!!

Tjingeling

10 dagar

Halloj på er! Nu så har det gått 10 dagar sen jag fick Molly och det är helt otroligt hur fort dagarna går!! Igår så kom Andrée över och hälsade på ett par timmar, vi tog en promenad med Molly i solskenet, så skönt det var att komma ut!! Ja annars så har det inte hänt så mycket, det kommer över folk näst intill varje dag men det är familjen och dom närmsta. Det är helt sjukt hur mycke tid det går åt att ta hand om ett barn, man hinner ja knappt med nått annat, när hon sover så får man passa på att sova och vila själv för på nätterna är hon mera sugen på att vakna titt som tätt och ska ha mat och ren blöja!! Nä nu såp ska jag krypa ner i sängen igen och vila lite innan Molly gumman vaknar till liv och ska ha mat  =)

Tjingeling

RSS 2.0