Molly älsklingen



Min och Martins ögonsten som igår vart 7 Månader gammal och nu är
hennes första tand på g och man ser en skymt av den  =0)



=0)

Nu så är man nyss hemkommen från en kompis och Molly somnade i vagnen så förhoppningsvis så sover hon ett tag så man kanske själv kan få vila lite för jag vart trött som fan känner jag. Ikväll kommer Marlene och Andrée över och vi ska glo på en rulle.




Tjingeling

Lugna gatan

Det kanske är dags att skriva nått igen nu! Igentligen har jag väl inget att berätta, det har inte hänt så mycket, lugna gatan som sagt. Det jag har gjort är väl, festat, fikat och umgåtts med kompisar och när jag inte gör det här så är jag hemma med familjen och tar hand om hemmet och barn. Nästa helg är det dags för festligheter igen då, moahahaha jag ska minsann klä ut mig och

Yippi

Allt är precis sig likt, Sofie mår så bra och livet leker  :P


Molly kollar in tecknat

I morse var jag med om en urhärlig sak. Jag satt i soffan och Molly satt i sin stol och så var det tecknat på nickelodeon, Molly fastnade i programmet och så efter en stund vänder hon sig mot mig och skrattar och sen så fortsätter hon kolla på teven, efter en stund igen så kollar hon till på mig och skrattar igen och så fortsätter hon kolla en stund till. Så underbart mysigt det var!!

RSS 2.0