Vilken natt

Japp igår vart det partaj och vi hade skoj, tog massa roliga bilder och flummade men sen så ringde Martin och berättade att han skulle till akuten med Molly så då följde jag och dom andra med, hon hade grinat konstant sen jag åkte hemiifrån så först trode vi att det berodde på att jag inte var hemma men när dom hade undersökt henne så visade det sig att det var en öroninflammation som Molly åkt på, vi fick lite smärtstillande och några kurer pencelin. Vi kom hem och hon fortsatte grina och då var det bara att åka in igen till akuten och få en ny omgång smärtstillande. Stackarn hade så ont, vi somnade vid 4-5 på morgonen och vaknade typ halv ett idag och då var det bara att åka till apoteket och hämta ut medecinen. Tyvärr så var medecinen flytande så det kommer bli en utmaning att få i henne den för hon spottar bara ut när vi prövat flytande alvedon. Så herregud vilken natt jag och Martin har haft, man känner sig så hjälplös när ens älskling bara gråter och inte förstår vad som händer. Men nu får vi hoppas att hon kan få i sig medecinen så hon blir frisk.



Sen så är det en annan sak jag måste påpeka, du som har ip nummer 93.182.168.4, du behöver inte gå in på min blogg typ allt mellan 5-10 gånger på en dag. I regel så skriver jag bara en gång per dag och eftersom du tydligen bor i Lund kommun så känner jag inte dig så då förstår jag inte alls vad du finner så intressant i att tok läsa min blogg.

Och så har vi en annan med ip nummer 83.183.17.95 som oxå finner min blogg mycket intressant.


Party

Ikväll ska jag partaja med kompisarna... mmm jag ska dricka rosa pantern.. smaskens  =)
Var till sjukhuset med Molly och det var en förskylning hon åkt på, hoppas hon blir frisk snart, gärna nu min lilla ögonsten.. nä nu är det vilning som gäller så jag orkar hålla låda ikväll  =)

Mollykort










Film

Om ett tag så kommer Marlene och Andrée över och vi ska kolla på film... ska bli skoj  =)

Fixat hoppgunga till Molly

Igår så var jag till Tierp en sväng och fixade lite saker, köpte bla en hopgunga till Molly för ett skapligt pris! Jag prövade att sätta Molly i den och nja hon skrek ju inte men hon var ej på humör så jag ska testa igen när hon är pigg och glad. Efter att jag var klar med det jag skulle fixa med i Tierp så gick jag hem till Marlene och väntade där på att bussen skulle gå hem, hon höll på och göra mat, det såg riktigt gott ut men tyvärr så vart det inte så att jag stannade o provsmakade men det får bli en annan gång helt enkelt. När jag var på väg hem så hopppade jag av i Kyrkbyn och gick för att möta upp Martin och Molly hos bror hanns, dom skulle göra en sak så då satt jag o bubblade lite med Helena. När dom kom tillbaka vart det fika och sen hemgång. Annars igår hände inte ett skit ja förutom på förmiddagen så kom Inger över och var social  =)

Molly är sjuk

Så trött jag är, Martin jobbar natt så då har jag Molly helt själv och ta hand om, hon sover inge vidare och så har lill gumman feber så då är hon extra gnällig. Så här har det inte hänt så mycket det ända som hände var väl igår när jag var väg med mamma en sväng men annars har man hållt sig hemma och pysslat om Molly. I morgon så kommer Mollys gudmor över på dagen och lite senare på eftermiddagen så ska jag iväg en stund. Jag hoppas verkligen Molly stumpan kan få sova bättre än vad hon gjorde i natt. Hon hade strax vid 40 graders feber och kräktes några gånger  =(  Idag fick vi hem massa bilder som vi framkallat från Fuji, riktigt fina vart bilderna så nu ska jag göra iordning lite album åt Molly, ska bli skoj. Jag har även gjort klart hennes barnvagnsleksak, den vart inte så dum  =)



Tjingeling


Bara bra dagar

Dags att skriva igen då. I Fredags så hände nog inget speciellt, vi var en sväng til Martins storebror och hälsade på där. I Lördags så åkte vi upp till Valbo och handlade lite kläder åt Molly. Sen så lite senare så var vi på race så då fick Molly vara på sitt första race men hon var inget vidare för det för det lät nog bara illa i hennes öron så då satt hon och jag och väntade i bilen och mös och kramades. Igår var vi ute och grejade i trädgården och sen så vart det grillat, satans gott var det ska ni veta. Idag så har det varit lugnt, jag var iväg en sväng med mamma på eftermiddagen/kvällningen. Nu så ska jag ta kväller och umgås med familjen!!


Tjingeling

Trevligt med vännerna

Hejsan på er mina trogna blogg läsare. Igår så var det en toppen dag. Först så var jag hem till Miriam och vi satt ute och fikade i solskenet, jätte mysigt. Sen så mötte jag upp Petra vid stationen och vi lunchade på kina, det var jätte trevligt och ungarna skötte sig väldigt bra så då fick vi äta i lugn och ro. Sen så åkte vi hem till mig och tog en kaffe och satt ute på altanen och bara njöt och hade det trevligt. Sen så dök Linus upp och hämtade upp Petra och Saga, vi tyckte va kommer du redan nu men sen så när vi kollade på klockan så såg vi ju hur mycket den var och då hade bara tiden runnit iväg som det har en tedens att göra när vi umgås. Sen så på kvällen så kom Andrée över och vi kollade på film. En helt klart sevärd film och helt otroligt hade vi inget att äta till filmen utan vi hade bara dricka men det räckte för min del. Som sagt jag hade en trevlig och rolig dag igår och Molly var snäll och skötte sig hela dagen  =)

Ser fram imot

Inatt så sov Molly bra och hon vaknade inte förens vid 6.30 så då fick man lite sovmorgon och det var välbehövligt! Idag så kommer mamma över vid tolv på en fika, hinner jag så ska jag göra iordning nått gott och bjuda på. Annars så vet jag inte vad som händer. Jag tänkte ta dagen som den kommer typ! Jag längtar tills i morgon för då ska jag och Petra luncha på kina med våra töser sen så följer Petra och
Saga med mig hem och så blir det kaffe och massa bubbel här hos mig. Linus ska hämta upp henne här efter jobbet så då kan man säga att det blir heldag  =) Jag tänkte åka in lite tidigare till Tierp, ska förbi Miriam en sväng och prata med henne så i morgon har man och göra tack och lov  =)




Bye


Måndag

Lugn dag idag  =)


Jätte lungt

Vilken lugn dag det har varit idag. Det ända jag har gjort är en promenad på kvällskvisten med Molly och så en dusch för en stund sedan annars har det varit väldans lungt.



Tjingeling

Det var jätte skoj

I Torsdags så kom Marlene, Andrée och Sandra över och kollade på film, det var trevligt och filmen var bra. I går så var vi överbjudna till Sandra på grillning och badning. Vi grillade grillspet, det var hur gott som helst, det var ett bra förslag av Marlene att gå ihop och dela på maten, man fick ju mer för pengarna och så kunde man sätta sig och äta någelunda samtidigt. Vi hade tur med vädret så vi satt ute en bra bit in på kvällen. Vi spelade lilleman och så vart det bad. Jag som är en sån badkruka tyckte det var kallt i vattnet men jag kom ju i en sväng och doppade mig! Andrée vart jätte full och det tyckte jag var roligt, vi hade skoj med honom och han bjöd på sig själv som han brukar göra  =) Det vart många roliga kort knäppta och det ska bli skoj och se dom sen  =) Nä som sagt det vart toppen igår och det lär vi göra om snart igen. Idag så har jag varit seg men ändå skapligt icke efter dagen sjuk. Ikväll ska jag kolla på film med Martin och bara ta det lungt. Det känns som att jag inte orkar göra nått annat för tillfället.




Tjingeling


Överaskning

Såå mätt jag är, jag har ätit gulaschsoppa och det smakade döds skönt i kistan! Nu så ska jag göra iordning min överaskning för finbesöket som kommer sen. Moahahaha ha  =)

Pool party

Så trött jag är, sov hur dåligt som helst inatt, Nu så har Martin åkt till jobbet och jag och bus är hemma själva, det får bli lungt idag för ikväll kommer hela högen över och då blir det film och grejer. I morgon så lutar det nog att det blir grillning, dricka, pool party hos Sandra, att ta sig dit är nog inga problem men att ta sig hem nja det blir nog värre, vi får se hur det blir ska prata med dom ikväll när jag ändå träffar dom då!



Tjingeling

Hos Petra när vi var där sist


Vilka sötnosar dom är, Molly gumman och Saga gumman  =)



Mitt lilla busfrö


Molly undersöker sin napp  =)


Saga ligger och myser på sin fin fina lekfilt  =)

26 års festen

Här kommer lite bilder från min födelsedagsfest som jag hade i Fredags, en härlig kväll  =)



Här så sjunger Sandra och Andrée sing star  =)



Trallalallala vad vi sjunger  =)



Wow han ser ju nästan smal ut, Andrée det är bara till att börja bygga på
magrutorna  =)



Här har vi en inte så nyckter Sandra, aja hon stod ju upp det är ju huvudsaken
=)



Nää så söta, klart att vi ska ha kort på oss, Marlene du är utklassad  =)

Mysig Onsdagskväll =)

Jaha nu så är man hemma igen då, Molly och jag har haft det mysigt och trevligt hos mamma min. Vi åt gott och satt och bubblade. Molly har varit på skapligt humör och varit i centrum hela kvällen, det gillade hon skarpt. Om en stund kommer gubben min hem, då ska vi mysa och sen så blir det sängen, i morgon bitti är det min tur att ta Molly så då  lär man komma i säng någelunda skapligt, känner mig faktiskt rätt trött nu. I morgon så blir det fullt upp igen. Då så kommer Marlene, Andrée och Sandra över och vi ska kolla på film, undra om jag ska hitta på och bjuda på nått gott.



Det finaste man har det lägger man på bordet  =)


Tjingeling

Motorcyckel körkort

Igår så kom Andrée över och det vart lite filmtajm, filmen var sevärd i alla fall och jag kommer inte ihåg vad den heter  =)
Lite senare idag så ska jag och Molly hem till mamma och vi ska äta tacos, mums mums, Jenny har bokat in och lägga beslag på Molly så då blir det ju toppen att hon kan roa och gulla med Molly så då kan man ju passa på att njuta lite! Ja annars idag så har jag inte gjort så mycket, det gammla vanliga typ. I morgon så kommer de goda vännerna över och vi ska glo på rulle och bubbla. Jag har en jätte rolig sak och berätta, Martin har tagit motorcyckel körkort  =)




Jag och min tös



Den här rosenbusken satte jag i början av sommaren och nu så har den
börjat blomma  =)



Hahaha flumm på högsta nivå  =)



Tjingeling

Petra

Idag så åkte jag och Molly hem till Petra och hälsade på. Det var jätte trevligt och det måste vi göra om oftare, det känns riktigt roligt att vi har börjat umgås och att oxå våra karlar kommer bra överens. Molly skötte sig bra och var på bra humör hela dagen idag, hon tillomed fick lite ro och sov några svängar medans vi satt och bubblade jag o Petra med en varsin kaffekopp i handen. Haha snacka om typiskt svensson liv, barn och kaffeskvaller! Tiden gick så fort medans vi var där, vi var där precis hela dagen men det kändes inte som det. Tiden flög iväg men det blir väl så om man har mycket att prata om. Vi hade den stora turen jag o Molly att få skjuts till Tierp av Linus för han skulle dit så tack o lov slapp man o mupp tåget där dom är helt världelösa på o hjälpa en med barnvagnen när man ska på o av. På 821:an är dom betydligt mera hjälpsamma, jag kan inte komma på nån gång jag inte fått hjälp med barnvagnen när jag ska på eller av, tack o lov för det!! När man väl dök upp hemma sen så hade vi besök av Martins bror o hanns mamma så då vart det kaffe igen då o jag passade på o äta mat för jag var vrålhungrig. Molly somnade rätt tidigt ikväll men vaknade till en stund o då passade jag på o bada henne o ge henne en skvätt mat, nu sover hon förhoppningsvis för natten. Nä nu så ska jag ringa Marlene o babbla med henne  =)



Tjingeling

Underbart uppd.

Det vart grillning och det smakade inte illa det inte. Annars idag så har man varit ute och glatt sig åt det härliga vädret. Nu på kvällningen så gick jag och Molly över till Malin och tog oss en kvällsfika, trevligt trevlig! Jag tänkte ta kväller tidigt ikväll för jag är helt slut, nu så ska jag krypa ner i teve soffan  =)



Tjingeling

Underbart

Vilken topppen helg jag har haft, I Fredags så kom Marlene, Sandra, Andrée, Linus och Petra över. Först vart det grillning och sen så vart det partay. Hhi hi det var skoj och festa igen. Marlene hade med sig sing star och det var faktiskt kul, inte för att det lät vackert när man sjöng men det sket jag i, Sandra var skapligt bra på att sjunga. Ja just det vi körde lilleman, helt sjukt roligt hade jag då, vilka sjuka grejor man kan ha på reglerna, det måste ha sett sjukt ut så som vi höll på!! Det spelet måste jag köra igen! Vi hade tur med vädret så vi satt ute på altanen och hade det gott. Det vart en lång kväll, dom åkte inte förens vid fem över tre på morgonen, Andrée var hurtig och cycklade hem  =)
Tack ska ni ha för en trevlig kväll och trevligt sällskap  =)

Igår så fyllde Martin år och det var folk över på förmiddagen, först hanns släckt och dom närmaste sen så kom hanns polare och respektive över, vi räknade till 17 stycken när vi satt o fikade med hanns kompisar. Det var trångt men väldigt trevligt. Dom vart kvar en bit in på kvällningen så när dom åkte tog vi kväller. Det var riktigt skönt att lägga sig o sova igår för man var trött sen i Fredags natt.

Idag så ska jag njuta av vädret och umgås med min lilla familj och det blir nog grillning idag  =)


Tjingeling

Roligt

Hahaha Andrée fick motstånd av mig på bowlingen, han vann men jag kom två och jag fick in 7 strikar och Marlene kom sist. Sen så körde vi en minigolf runda och den vann jag men sen så körde dom andra en gång till men då var jag inte med för jag babblade i mobilen med Martin. Efter allt spelande så vart vi hungriga och kvällens avslut blev ett mål på Max som inte var helt fel. Jag hade en riktigt trevlig kväll och det var skönt att komma iväg ett par timmar och ha skoj och flumma lite. Synd att det vart så sent för jag är jätte trött idag men som sagt det är nått man får ta, jag hade hursomhelst jätte kul igår, det måste vi göra om. Om ett par timmar kommer Roffe över och ska se efter Molly medans jag ska iväg med Inger på något som hon har hittat på, jag har ingen aning om vad för det ville hon inte säga för det skulle vara en överaskning, jag som är så nyfiken. Nu så lär jag kila iväg, Molly har vaknat efter sin 5 minuters sömn, nu ska hon ha käk och uppmärksamhet  =)



Tjingeling

Gävle

Ikväll så bär det av till Gävle med Marlene och Andrée, vi ska bowla och spela minigolf, ska bli skoj för det var så länge sen vi spelade nu, ialla fall för min del  =)


Godmorgon

Godmorgon på er! En ny dag med ett spännande innehåll  =)
Jag får se vad jag hittar på idag, Martin ska iväg till Uppsala och övningsköra så då är jag själv med Molly bus... Jag hade lite funderingar på och åka till Tierp och besöka apoteket och införskaffa koksalt eller nått sånt till Molly för hon är nästäpt stackarn! Och när man ändå är i Tierp så kan man ju hälsa på nån med. Igår så var vi iväg till Martins storebror och fikade lite sen så bar det av till Ica Maxi och där vart det rejält handlat, att vi fick in allt i Goffe mobilen är ett under men när vi var klara så då var den fullpackad med all mat, barnvagn och annat lull lull. Sen så lite senare på kvällen skickade jag iväg Martin och Molly så jag kunde städa i lugn och ro det vart en lite mindre storstädning det var som sagt på tiden. Speciellt dammningen var väl inte igår, jag hatar att damma! Igår hade man chans att gå på bio men så vart det inte, dumma Andrée som vart sen, jaja jag tänkte höra med Andrée och Len om man ska göra det idag i stället  =)
Nu så har Bus vaknat så nu kallar plickten  =)

Tjingeling

Minigolf och lunch i solskenet

Det var trevligt hos Malin och henens karl, dom bjöd på smörgåstårta och annat smått och gott. Dom hade firande för han eftersom han fyller 40. Sen så bar det av till en polare till Martin och där blev det grillning och gott var det minsann!! Igår så var jag iväg med Marlene och Andrée på äventyr på kvällen och efter det vart det film hemma hos mig, filmen var väl ok men nja inte den bästa man har sett. Idag så var vi iväg till Tierp en sväng och fixade lite saker sen så bar det av till Martins mammas jobb och hälsade på där, spelade minigolf och åt lunch ute i solskenet, sen så när man kom hem så har man typ tvättat och grejat och så var jag bort till Sanna en sväng ja annars har det varit en lugn kväll.


Tjingeling


Tjo tjo tjo

Tjabba tjena hallå om en stund bär det av till Malin och sen blir det grillning och spel... annars så har jag varit ute i trädgården och donat sen jag skrev sist. Ett spännande liv man har  =)


Tjingeling

RSS 2.0