Molly

Nu så är vi hemma med våran Molly  =)

Its my life

Ja vart ska man börja någonstans, igentligen vill jag inte skriva ett skit men jag känner mig tvungen inte för att jag vet varför, men men. Det jag har sysslat med sista tiden är väl nån film här och där med kompisar, varit och ätit på dragon gate och det var mycket trevligt och gott, det måste göras om helt klart!! Jag har fått en kull med hamter bebisar, min mys kille Gnesta Kalle har somnat in... känns tråkit! Allt går bra med gravidteten, är inne i vecka 37+3. Jag längtar verkligen efter våran lille bebis nu.. skulle vara skönt att kunna röra sig normalt igen för som det är nu så är man inte så smidig och snabb.




Vi två  =)


Ett stort grattis





Till oss älskling på våran åtta års dag  =)

Tralla lalla lalla la vad Yes Man kan göra

Nu så kan jag ju inte vara sämre än Marlene, måste oxå lägga ut lite roliga bilder från det att vi var på bio förra Torsdagen  =)



Uppdukat bord  med god mat  =)


Marlene lagar mat, här steker hon en massa god svamp, mums mums  =)


Vi tre gottar i oss, Martin fick äran att knäppa kort på oss!!


Marlene letar efter nått i sin väska, det är nog ciggen!!


Bus är ett måste


Hum???


=)


Dom tre galna polarna


Vi igen  =)


Ja vad ska man säga, Andrée är på hugget  =)









Inatt som var så vart jag klar med pusslet  =)

För mycket!

Sådär ja nu så är helgen över då, det har väl inte hänt så mycket har umgåtts med kompisar och varit hemma och tagit det lungt, byggt pussel och kollat på film i vanlig ordning. Idag så var man över till Martins mor och fick lite byxor uppsydda och så vart det fika. Till middag gjorde vi iordning fläskfile, kokt potatis, skysås och en god sallad och till efterätt vart det lite glass. I veckan som kommer så har jag lite och göra. På Måndag blir det lungt, på Tisdag ska vi till barnmorskan, på Onsdag ska vi till Uppsala och kolla in hur det ser ut på förlossningsavdelningen, på Torsdag ska vi på föräldrakurs och sen på kvällen så ska Andrée och Marlene komma över till mig och äta mat och sen blir det bio, på Fredag ska jag till banken och prata pensionssparande och sen lite senare så ska jag till skolan och ha lektion. Så ser min vecka ut vad jag vet än så länge.





Så satans gott det är med grillat  =)





Bye

Pussel och slappning

Yippi idag går jag in i vecka 35 så nu närmar det sig med stormsteg!! Igår så var vi på första föräldrakursen och det var intressant  =) Suck så trött jag är idag, jag kom i säng väldigt sent och så kunde jag inte sova så där jätte bra heller och så gick man upp skapligt. Ikväll ska jag och Andrée åka över till Sandra och kolla på film, ska bli trevligt  =) Nä nu ska jag fortsätta med mitt pussel medans det går skapligt bra!!


Ha det så gott alla  =)

Så trevligt så =)

Igår kväll så vart det film kväll med Andreé och Sandra, filmen sög fet pung men sällskapet var trevligt, skoj hade vi och så hade vi dukat upp bordet med läckerheter, mums mums  =)


Trollaho

Yippi idag fick jag hem första säsongen av Gilmore Girls, nu så väntar jag bara hem säsong 2 och 3 med. Och så har jag nu säsong 1,2 och 3 av Ghost Whisperer. så nu är mina dagar räddade  =)

Stackars, stackars Sofie

Så synd det är om mig, jag har ont, kan knappt röra mig, har hemska foglossningar, sover skit dåligt  och har andra krämpor men tack och lov mår bebisen bra! Kontrollerna hos barnmorskan går bra och gravidteten glider mot sitt slut, Jag är nu i vecka 34 och på Fredag går jag in i vecka 35. Den här veckan börjar föräldrakursen och tack och lov är den i Tierp! Det jag gör om dagarna är inte mycket, träffar kompisar, kollar på film, lägger pussel, donar hemma och saker som måste göras. Som sagt jag tar det väldigt lungt med andra ord. Jag har jobbat in uppgifterna som Mats vill ha så för hoppningsvis så är man klar med kursen nu, jag fick lite mera att göra av honom igår kväll och det var tre uppgifter till och dom gjorde jag klart igår kväll efter det att jag pratat med honom!! Nä nu ska jag äta lite lunch och sen bege mig bort till affären och handla lite sen så ska jag hem till Malin en sväng och efter det så ska jag börja med maten. Ikväll så ska Martin ha sitt Måndagsfika och för min del kanske det blir film men jag vet inte än hur det blir det lär visa sig  =)



Tjo på er

Ett fynd

Haha vilket fynd jag gjorde igår på tradera, köpte första säsongen av Gilmore Girls för 37 kr! Så nu har man ett nytt projekt på gång. Jag ska köpa in alla Gilmore Girls säsongerna och så Ghost Whisperer säsongerna. Fast jag har redan 2 säsonger av Ghost Whisperer  =) Hurra för tradera, det är ju där jag har i stort sett köpt min disney klassiker samling!!

RSS 2.0