Namnsdag

Igår så var vi iväg till Tierp och vägde Molly, hon hade gått upp bra i vikt igen, känns toppen att hon lägger på sig nu min lilla skrot höna och jag har gått ner yttliggare några kilo  =) Sen så när vi var klara på sjukhuset så passade vi på och handla lite. På kvällen kom Andrée över och vi kollade på film  =)

Idag är det min och Mollys namnsdag, grattis till oss  =)

=)

Igår kväll så kom Sandra över och vi kollade på Passengers och jag tycker filmen var skapligt bra fast lite konstigt slut var det nog ändå men helt klart sevärd var den. Det var trevligt och se henne igen och vi åt gott. Sandra hade köpt med sig kinamat och jag hade dukat upp med dipp och grönsaker, en lugn och skön hemma kväll vart det helt enkelt!! Idag så har vi haft fika gäster och så har jag hunnit med min dagliga promenad innan regnet kom tack och lov. Snart är det dags för att börja med maten, vi ska äta tackogratäng, ska bli gott det!


Tjingeling  =)

Du vackra ängel

Idag var man uppe med tuppen typ, jag vaknade 06.10 för Molly ville ha mat då och hon tog en timme på sig så tyckte jag inte det var nån idé och lägga sig igen så då gick man upp och satte igång med städning och sen så var jag så duktig och klippte gräsmattan så då hann man med det jag skulle göra idag på förmiddagen och så fick man njuta av det vackra vädret som var på förmiddagen.

Sen så på eftermiddagen kom Linus, Petra och deras skatt över på en fika, det var mycket trevligt och skoj att ses igen. Det känns så skönt att man har nån som förstår ens situation och som visar intresse att umgås med en. Så stor Saga börjar bli nu, dom växer så det knakar.

Nu så har man skickat iväg ett gäng dopinbjudningar så dom borde komma fram i början av nästa vecka. Jag längtar verkligen till Mollys dop. Vi blir inte så många för vi fick skära ner på folk en hel del, vi kom överens om att hålla oss till dom allra närmsta släkt och vänner.
 
Ja det är väl det som har hänt hittils idag, ska väl ta och gå igenom mitt träningspass om jag lyckas få Molly och somna sen så kanske det blir en sväng i spåret men om det inte blir nått så har jag ju ändå fått lite motion idag  =) I morgon kommer Sandra över och vi ska ha lite filmkväll. Martin ska iväg till Gävle så då blir jag hemma själv med Molly. Nä nu så ska jag kolla in lite days!



Min vackra ängel



Kamilikram


Bio

Igår kväll så åkte jag och Andrée iväg på bio, vi såg The Haunting in Connecticut. En riktigt bra film må jag säga så den kan jag rekomendera! Det var verkligen skönt att komma bort ett par timmar och bara vara Sofie för en gångs skull. Det var ju första gången jag var iväg och Martin var själv hemma med henne men det hade gått bra. Nu så vaknade Molly så nu är det mat dags för lill tjejen sen så ska jag ut i solen och promenera  =)


RSS 2.0